Menü
Kosaram

Mozaik parketta

Mozaik parketta

A mozaik parketta kis lamelláinak mérete: vastagság: 8mm, szélesség: 22mm, hosszúság: 160mm. Ez a parketta hagyományos mintákban gyártódik, úgymint a négyzetrács, a halszálka, az angolminta. A parketta elemek táblásítva vannak, melyeket alulról egy háló tart össze. A mozaik az egyik legtakarékosabb, és legolcsóbb faparketta. Ez a parketta többször felújítható, a teljes 8mm vastagság erejéig. A mozaik parketta a modern követelményeknek megfelelve, padló fűtött helyiségek burkolására is kiváló.


Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)
Mozaik parketta kis méretű, vékony fa parketta lamellákból hálóra ragasztva kerül forgalomba, melynek köszönhetően könnyen összehozható a hidegburkolatokkal, valamint meleg vizes padlófűtésre is alkalmazható. A parkettát az aljzathoz kell ragasztani, majd csiszolás után felület kezelni kell. Natúr v..
7 300 Ft / m2
Nettó ár:29 930 Ft / m2
Mozaik parketta kis méretű, vékony fa parketta lamellákból hálóra ragasztva kerül forgalomba, melynek köszönhetően könnyen összehozható a hidegburkolatokkal, valamint meleg vizes padlófűtésre is alkalmazható. A parkettát az aljzathoz kell ragasztani, majd csiszolás után felület kezelni kell. Rusztik..
6 590 Ft / m2
Nettó ár:27 019 Ft / m2
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)